do 16 december 2021 - 19:00 uur

Ronald Snijders

Een avond met mij

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 19,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 16 december 2021 - 19:00 uur

Ronald Snijders

Een avond met mij

Deze voorstelling is verplaatst van 11 december 2020 naar 31 maart 2021. Ticketkopers hebben op 26 nov per email bericht ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 31 maart 2021 naar 16 december 2021. Ticketkopers hebben op 24 maart 2021 bericht ontvangen per mail. 


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Ronald Snijders staat dit jaar tien jaar in het theater en dat viert hij met een splinternieuwe show: Een avond met mij.

In deze show gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Treed binnen in het gekantelde universum van Ronald Snijders middels een aaneenschakeling van absurde teksten, invallen, grappen, liedjes, verhandelingen en natuurlijk een gesprek met de allereerste mens op aarde.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2.

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Onlangs verscheen De AlfabetBeter, met wederom 1.000 nieuwe en geheel kansloze woorden.

 

Uit: 'Welke show'
Ronald Snijders Een avond met mij
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling