do 16 december 2021 - 20:30 uur

Ronald Snijders

Een avond met mij

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 19,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 16 december 2021 - 20:30 uur

Ronald Snijders

Een avond met mij

Deze voorstelling is verplaatst van 11 december 2020 naar 31 maart 2021. Ticketkopers hebben op 26 nov per email bericht ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 31 maart 2021 naar 16 december 2021. Ticketkopers hebben op 24 maart 2021 bericht ontvangen per mail.
Het tijdstip van deze voorstelling is gewijzigd naar 20.30 uur. Ticketkopers hebben op 27 augustus 2021 bericht ontvangen per mail.


Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater.

Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. “Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes”, oordeelde de Volkskrant. “Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen”, schreef Theaterparadijs. “Grote Ronald is briljant”, kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

Uit: 'Welke show'
Ronald Snijders Een avond met mij
Koop tickets