woensdag 2 december 2020 - 20:15

Russian Classical Ballet

Doornroosje

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 39,50 Prijs
  • € 34,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Onze culturele gasten en eigen producties woensdag 2 december 2020 - 20:15

Russian Classical Ballet

Doornroosje

20:15 uur.

Russian Classical Ballet, het prestigieuze gezelschap van Moskou, geleid door de beroemde ballerina EVGENIYA BESPALOVA, is voor het eerst in Nederland om een van de belangrijkste producties van het klassiek ballet te presenteren – DOORNROOSJE, een verhaal dat de magie van de sprookjes wakker maakt.

Een betoverde wereld van kastelen en bossen, bezweringen en feeën; waar alleen de kus van een ware geliefde de bezwering ongedaan kan maken – het hoogtepunt van de romantiek.
Het Russian Classical Ballet presenteert de klassieke productie, met een zeer realistische scenografie en een ongelooflijke schoonheid, handgemaakte kostuums met weelderige details, een smetteloze groep solisten en een fantastische cast, geleid door twee Sterren aan de Internationale Danshemel.

Een geweldige, klassieke en onweerstaanbare productie die een onvergetelijk moment vertegenwoordigt. Mis hem niet!

MEER INFORMATIE: www.rcballet.com


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Russian Classical Ballet Doornroosje
Koop tickets