wo 7 december 2022 - 20:30 uur

Samir Fighil

FOMO

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 16,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst wo 7 december 2022 - 20:30 uur

Samir Fighil

FOMO

De winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van cabaretfestival Cameretten 2019 gaat in première met zijn tweede voorstelling FOMO, wat staat voor Fear Of Missing Out. Samir Fighil gaat dieper in op ons intens verlangen niks te willen missen. En wat zijn eigenlijk de maatschappelijke gevolgen?

Kunnen we er wel bij horen, gewoon zoals we zijn? Of moeten we veel materiële spullen bezitten, dure verre reizen maken, de perfecte afgetrainde 0-procent-vet-body hebben of een cryptomiljonair zijn om geaccepteerd te worden in deze maatschappij? Hoeveel mensen steken zich in de schulden of raken mentaal uitgeput, omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen houden?

Als adviseur binnen het sociaal domein en in zijn eigen omgeving heeft Samir menig probleemgevallen gezien, die uiteindelijk de handdoek in de ring hebben moeten gooien. Het gevoel is alsof je met een Fiat Punto op een F1-circuit staat met allemaal Ferrari racewagens. Maar hoe zit het met Samir zelf? Doet hij hier onbewust toch niet stiekem aan mee? Een voorstelling met inhoud en gelachen wordt er zeker! Samir is niet voor niets winnaar van de Persoonlijkheidsprijs.

  • Try-out
Samir Fighil FOMO
Koop tickets