vr 7 mei 2021 - 19:00 uur

Scapino Ballet Rotterdam

The Great Bean

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 28,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Dans vr 7 mei 2021 - 19:00 uur

Scapino Ballet Rotterdam

The Great Bean

Deze voorstelling is verplaatst van 17 december 2020 naar 7 mei 2021.  Ticketkopers hebben op 23 nov 2020 bericht ontvangen per email. 


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Vaudeville, variété en de magie van het circus: het zijn de inspiratiebronnen voor Ed Wubbes successtuk The Great Bean dat zich afspeelt zich af in de ‘roaring twenties’, De opkomst van Hollywood, jazz en dansstijlen als tapdans en charleston vormen het decor voor theatrale dans, circusacrobaten, goochelacts en een mysterieuze clown. The Great Bean laat een opwindende wereld zien, vol glitter en glamour, maar ook met donkere kanten en verborgen tragiek. De muziek draagt in belangrijke mate bij aan de broeierige sfeer, van swingende gipsy jazz, de mystieke Peer Gynt suite tot de ontroerende songs van Billie Holiday.

Klik hier voor alle data/tijdstippen.

“Perfect uitgevoerde parade van showy dans, verleidelijke damessolo's, circusacts en goocheltrucs.”

Het Parool
  • Choreografie: Ed Wubbe
  • Muziek: o.a. Billie Holiday, Django Reinhardt, Duke Ellington
Scapino Ballet Rotterdam The Great Bean
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling