wo 2 september 2020 - 20:30 uur

Steef de Jong / Groots en Meeslepend

SISI BOY

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel wo 2 september 2020 - 20:30 uur

Steef de Jong / Groots en Meeslepend

SISI BOY

Deze voorstelling is verplaatst van 14 maart 2020 Kleine Zaal naar 2 september 2020 Grote Zaal. Kaartkopers hebben over de verplaatsing op 1 juli bericht van ons ontvangen per email. Geen email ontvangen? Neem dan contact op met Tickets en Informatie 023-5563700.


Ode aan anders-zijn

In zijn vorige eenmansoperettes ‘Ludwig’, ‘Straussvogel’ en ‘Groots En Meeslepend Wil Ik Leven’ speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In ‘SISI BOY’ deelt Steef de Jong daarom het podium met zijn grote inspiratiebron: keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks hun grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan je in eerste instantie zou denken.

Op Theaterfestival De Parade was ‘SISI BOY’ een enorme hit. Trouw en de Volkskrant gaven vier sterren. Zo ook Theaterkrant: “De ingrediënten zijn ‘classic Steef’ – karton, operette en een uiterst aimabele podiumprésence – maar het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn”.

Uit zijn vorige voorstelling: Groots en Meeslepend Showreel - Steef de Jong

"Met Steef de Jong laten wij ons meevoeren in een fantasiewereld, die met een razend knap in elkaar geknutselde vormgeving magisch kan transformeren. […] Het is een wonderlijk gelaagd en verrassend dubbelspel met echt en verbeelding, diep ontroerend als De Jong zich tenslotte letterlijk tussen zijn alter ego’s nestelt. Om verliefd op te worden."

Trouw

"Het is haast onmogelijk om je niet te laten inpakken door De Jongs innemende performance. Ontspannen, met zichtbaar plezier staat hij op het podium, voor een wand van schilderijen die kunnen uitklappen tot een weelderig decor."

NRC

"De Jong is onweerstaanbaar als verteller. Met zijn inventiviteit, gevoel voor humor en vooral zijn aanstekelijk enthousiasme weet De Jong de verbeeldingskracht van zijn publiek te prikkelen."

Haarlems Dagblad
Steef de Jong / Groots en Meeslepend SISI BOY
Geweest