wo 8 september 2021 - 20:30 uur

Sven Ratzke

Where are we now

Geweest Prijzen & locatie
  • € 24,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 8 september 2021 - 20:30 uur

Sven Ratzke

Where are we now

Deze voorstelling stond op 21 april 2020 en is verplaatst naar 12 mei 2021. Kaartkopers hebben op 7 juli 2020 via mail bericht van ons ontvangen.
Verplaatst van 12 mei 2021 naar 8 september 2021. Ticketkopers hebben op 28 mei bericht ontvangen per mail.


Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, had hij met zijn show ‘Starman’ al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken. Sven Ratzke laat in ‘Where are we now’ een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet.

Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema’s in Bowies oeuvre. Ratzke, zanger en entertainer, neemt je mee door het haast filmische universum van Bowie. Van personage naar personage, van scène naar scène, tot de essentie ontbloot.


Sven Ratzke is one of the very best Bowie impersonators, as made apparent in his show ‘Starman’. The show caused a worldwide furore and Ratzke received personal permission from the master himself to use his songs.
In ‘Where are we now’, Sven Ratzke shows another side of Bowie: that of the great songwriter, the poet.

Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!

de Volkskrant

Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos

NRC

Een showman van een heel bijzonder kaliber. In zijn grappige en bizarre verhalen verliest men zich maar al te graag. Een buitengewoon ontroerende en opwindende avond.

Berliner Morgenpost
Sven Ratzke Where are we now
Geweest