vr 5 maart 2021 - 19:30 uur

THE 70’s UNPLUGGED

LOVE THE ONE YOU’RE WITH

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 22,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert vr 5 maart 2021 - 19:30 uur

THE 70’s UNPLUGGED

LOVE THE ONE YOU’RE WITH

15 okt 2020: deze voorstelling wordt verplaatst. De nieuwe datum is nog niet bekend. Ticketkopers hebben op 23 oktober 2020 bericht ontvangen per email.
2 november update: voorstelling is verplaatst naar 5 maart 2021. Ticketkopers hebben op 2 nov per email bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: 
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


De gevleugelde uitspraak van Billy Preston  Love The One Your With vormt het thema voor de nieuwe show van THE 70’s UNPLUGGED. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.
Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70’s UNPLUGGED zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. ‘LOVE THE ONE YOU’RE WITH’ is een show die je niet wil missen!

  • Reprise
  • Bezetting Vannessa Thuyns – leadvocal; Joost Dobbe – leadvocal & guitar; René Veerhuis – drums & vocals; Leo Mongula – bass & vocals; Jan Willem Verbeek – guitars
THE 70’s UNPLUGGED LOVE THE ONE YOU’RE WITH
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling