za 14 januari 2023 - 20:30 uur

The Albert Mooneys

The band that time forgot…

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 16,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Theaterconcert za 14 januari 2023 - 20:30 uur

The Albert Mooneys

The band that time forgot…

In 1920 was het zus Antonia Mooney (de oudste uit het gezin) die samen met haar broers Simon, Nick, Ruig en Peur Mooney de band the Albert Mooneys oprichtte. Aangezien de elektrische versterker nog niet was uitgevonden leerde de band het bespelen van diverse akoestische instrumenten zoals de gitaar, de contrabas, de accordeon, de mandoline, de ukelele, de banjo en diverse percussie instrumenten.

Dat ze het uitvinden en ontdekken niet van een vreemde hadden bleek wel toen ze in hun oefenschuur een tijdreismachine vonden die gemaakt was door hun Uncle Albert Mooney. En hier konden ze uiteraard niet vanaf blijven. Zo stonden zij o.a. aan de zijde van The Beatles en Elvis Presley in de jaren ’60, Status Quo in de jaren ’70, Iron Maiden in de jaren ’80 en Queens of the Stone Age in de huidige eeuw.

Maar dit is dus al die tijd onbekend gebleven. Nu is het tijd om de waarheid te onthullen in een spraakmakende theatershow waarbij The Albert Mooneys al deze nummers ten gehore brengen hoe ze eigenlijk geschreven en bedoeld zijn.

The Albert Mooneys zijn zelfs verantwoordelijk voor enkele hits uit de toekomst. Deze nummers zijn al uitgedeeld aan band in de jaren 2082, 2118 en 2125. Maar deze kun je dus nu al horen in de originele Albert Mooneys uitvoering. Een uniek kijkje in de toekomst! Mits de Mooneys voor deze avond de tijdmachine goed hebben ingesteld…

The Albert Mooneys The band that time forgot…
Koop tickets