do 5 mei 2022 - 20:15 uur

The Best of Britain – The Fifth – Jubileumtournee

Syb van der Ploeg e.a. en band

Geweest Prijzen & locatie
  • € 29,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert do 5 mei 2022 - 20:15 uur

The Best of Britain – The Fifth – Jubileumtournee

Syb van der Ploeg e.a. en band

Deze voorstelling is verplaatst van 12 feb 2022 naar 5 mei 2022. Ticketkopers hebben op 29 jan 2022 bericht van ons ontvangen.


Dé successhow The Best of Britain viert zijn jubileum met de allergrootste hits uit Great Britain

Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt u deze avond een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits.

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten.
De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

  • Cast Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers, Brenda Bee en hun 5-koppige band
The Best of Britain – The Fifth – Jubileumtournee Syb van der Ploeg e.a. en band
Geweest