wo 17 maart 2021 - 20:15 uur

The Bootleg Sixties

Tribute

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 28,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 17 maart 2021 - 20:15 uur

The Bootleg Sixties

Tribute

Deze voorstelling stond op 18 maart 2020 en is verplaatst naar 17 maart 2021. Kaartkopers hebben op 4 juni 2020 via mail bericht van ons ontvangen. 


Belangrijke informatie: 
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Guess what? De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show!

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

In de woorden van Sir Elton John: “This band is amazing! They’re just the best band of their kind in the world.” Met hun spectaculaire show laten ze publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen op hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.  Met passie en fenomenale energie leggen ze de juiste bezieling in de muziek en door de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.


Guess what? The best Sixties music show in the world is back with a new show! A swinging ode to the best music of the sixties. They control the sixties repertoire to perfection! With their spectacular show they have been making audiences sing and dance for years.

 

“The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème, ze beheersen het repertoire tot in de puntjes.”

De Stentor

“Bezielde muzikanten die feilloos de muziek van The Beatles en tijdgenoten tot leven brengen.”

Tubantia
The Bootleg Sixties Tribute
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling