ma 27 januari 2020 - 20:00 uur

The Bright Side of Life

Friend4friend

Geweest Prijzen & locatie
  • € 20,00 Prijs
  • € 10,00 Jongeren tot 30 jaar
  • € 15,00 PAS65
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
ma 27 januari 2020 - 20:00 uur

The Bright Side of Life

Friend4friend

friend4friend nodigt je uit voor ‘The Bright Side of Life’, een komische en confronterende muzikale voorstelling, over een acteur (Bright O. Richards) die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. In Nederland zoekt hij opnieuw zijn plek. Het is een voorstelling voor en door vluchtelingen, en tegelijk is het een matchmakingsevent waarin vluchtelingen anderen ontmoeten, die hun netwerk openstellen. ‘The Bright Side of Life’ is een lichte én ontroerende avond met aangrijpende live muziek van Oleg Fateev.

‘The Bright Side of Life’ is een voorstelling voor en door vluchtelingen en tegelijkertijd is het een matchmakingsevent waarin vluchtelingen anderen ontmoeten, die hun netwerk openstellen.

 


Over friend4friend

Ben je nieuw, of kom je juist hier vandaan? Friendf4friend koppelt jonge nieuwkomers aan jonge Nederlanders om in duo’s aan de slag te gaan voor de samenleving. Voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die zin hebben om een paar uur in de week samen met een buddy iets leuks en zinnigs te doen. friend4friend.nl


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

The Bright Side of Life Friend4friend
Geweest