woensdag 4 maart 2020 - 20:15

The Celebration of Prince

Beautiful Strangers

Geweest Prijzen & locatie
  • € 22,50 Prijs
  • € 17,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert woensdag 4 maart 2020 - 20:15

The Celebration of Prince

Beautiful Strangers

Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg na het overlijden van Prince in april 2016 het verzoek om te spelen op zijn herdenking. Ze twijfelden geen moment om hun inspirator te eren. Het dak ging eraf en de muzikale klik tussen de muzikanten tijdens dit magische concert resulteerde in het ontstaan van een Prince-tributeband, die inmiddels Beautiful Strangers heet.

De muzikanten zijn stomend, funky en van grote klasse. Zij durven het aan om het hoogstaande muzikale niveau en de live performances van Prince aan te gaan. Het gaat hier om de energie, finesse en improvisaties waar Prince zo sterk in was. De band imiteert de legende niet, maar brengt een hommage aan de man en zijn muziek, in de geest van zijn genie. Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream, de hits komen allemaal voorbij.


After Prince’s death in April 2016, a number of top Dutch musicians were asked to play at his commemoration. They didn’t hesitate for a moment to honour the man who so inspired them. The house was brought down and the musical click between the musicians during this magical concert resulted in the creation of a Prince-tribute band, now known as Beautiful Strangers.

The Celebration of Prince Beautiful Strangers
Geweest