wo 23 juni 2021 - 19:00 uur

The Legends ft. Michael Varekamp

Swingin’ Paris

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 23,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 23 juni 2021 - 19:00 uur

The Legends ft. Michael Varekamp

Swingin’ Paris

Deze voorstelling is verplaatst van 22 okt 2020 naar 1 april 2021. Ticketkopers hebben op 19 oktober 2020 bericht ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 1 april 2021 naar 23 juni 2021. Ticketkopers hebben op 22 maart 2021 bericht ontvangen per mail.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle ‘Mon Paris’!), mee door de straten van het bruisende Parijs. The Legends duiken in de tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet.
In Swingin’ Paris toveren ze De Meerse om tot een romantische jazzkelder waar hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’ klinken tot in de kleine uurtjes.

  • Muzikanten: Michael Varekamp (trompet, zang), Tess van der Zwet (zang), Wiboud Burkens (toetsen), Harry Emmery (contrabas), Erik Kooger (drums) en Yoran Aarssen (tenorsax, clarinet – OVB)

“Happy en sad blues in briljante arrangements”

Telegraaf

“The Legends raken je in je ziel!”

Theaterparadijs

“Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong”

NRC
The Legends ft. Michael Varekamp Swingin’ Paris
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling