vr 31 maart 2023 - 20:15 uur

The Ukrainian National Ballet

Het Zwanemeer - Swan Lake

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 29,50 Volwassene
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Dans vr 31 maart 2023 - 20:15 uur

The Ukrainian National Ballet

Het Zwanemeer - Swan Lake

Een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. The Ukrainian National Ballet of Odessa brengt een inspirerende versie van Swan Lake, Het Zwanenmeer.

Over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen. Het is een van de beroemdste en meest geliefde werken. Het Zwanenmeer is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski.

De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen je mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

  • Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian National Ballet of Odessa. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.The Ukrainian National Ballet of Odessa tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.

Verplaatst van 19 maart 2022 naar 31 maart 2023. Ticketkopers hebben op 31 jan 2022 bericht ontvangen per mail. Royal Moscow Ballet is vervangen voor The Ukrainian National Ballet.  Ticketkopers zijn bericht per email op 10 mei 2022.

The Ukrainian National Ballet Het Zwanemeer - Swan Lake
Koop tickets