za 12 maart 2022 - 20:30 uur

Theater Mucato

Alice

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 12,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Onze Culturele gasten za 12 maart 2022 - 20:30 uur

Theater Mucato

Alice

Na het absurdistische stuk ‘De Jossen’ van Tom Lanoye in 2019 en de voorstellling ‘U bent welkom hier’ in 2021, komt theater Mucato in 2022 met de uitgestelde voorstelling: ‘Alice in wond wond wonderland’. 

Grootgefokt en kleingehouden in een konijnenhol vol verderfelijke randfiguren, waar logica en veiligheid een vroege dood stierven, doet Alice een dappere poging om in of juist uit Wonderland te geraken. Dat kan alleen via een wond ontdekt ze.

Ze wil weg weet ze. Waarheen kan haar niet schelen. Dus maakt het ook niet uit welke kant ze op gaat toch? Als ze maar lang genoeg doorloopt. In tegenstelling tot de tijd die juist tot stilstand kwam.

Via het verhaal van Alice duikt Theatergroep Mucato ondergronds. Recht in het hol van de leeuw. De leeuw die een Wit Konijn is. Een Wit Konijn dat De Vader blijkt te zijn. Vader Fritzl, die 24 jaar lang zijn dochter Elisabeth in een Oostenrijkse kelder gevangen wist te houden. Gevangen in stilstaande tijd om nooit volwassen te worden.

“Vind je me een lekker wijf, papa?”, vraagt Alice, die haar kans grijpt nu ze eindelijk de mogelijkheid heeft om haar verhaal met u te delen.


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Theater Mucato Alice
Koop tickets