do 3 december 2020 - 20:15 uur

Thijs Römer & Sigrid ten Napel

Interview

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 25,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel do 3 december 2020 - 20:15 uur

Thijs Römer & Sigrid ten Napel

Interview

Deze voorstelling is verplaatst van 20 okt 2020 naar 3 december 2020. Ticketkopers hebben op 15 oktober per email bericht gehad.Interview van Theo van Gogh na 17 jaar te zien in de Nederlandse theaters met Thijs Römer en Sigrid ten Napel.

Na een remake in Amerika en toneelvoorstellingen over de hele wereld is Interview nu voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters met Thijs Römer (o.a. Blind Date, The Normal Heart, Moordvrouw) en Sigrid ten Napel (o.a. Penoza, Riphagen, Overspel).Interview is gebaseerd op de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 2003.

Een oorlogsverslaggever (Thijs Römer) moet de populairste actrice van het land (Sigrid ten Napel) interviewen. Hij heeft er weinig zin in, maar zij misschien nog wel minder. De soapster is gewend dat journalisten alleen geïnteresseerd zijn in haar lichaam en haar nieuwste vriendje. De journalist weet niet beter dan onmiddellijk de diepte in te gaan; een diepte die hij bij haar niet vermoedt. Maar daarin vergist hij zich. Er ontspint zich een psychologisch machtsspel tussen de twee gehavende karakters: litteken ontmoet litteken. De avond ontspoort, het interview schiet alle kanten uit, afwisselend geestig, openhartig en keihard. Interview is een clash tussen de massacultuur en de elite, maar bovenal een zoektocht naar liefde en erkenning.

Thijs Römer: “Het werk van Theo van Gogh is een constante in mijn carrière, van de serie Najib & Julia toen ik net van de toneelschool kwam tot en met Interview nu.”

Sigrid ten Napel: “Los van dat het ook spannend is, vind ik het vooral een feest om in tijden als deze weer met m’n vak aan de slag te kunnen. Interview biedt voor acteurs een zeer dynamische speelarena, waarin we ons helemaal uit kunnen leven zonder dat het voorbij gaat aan het drama van eerlijke behoeftes en de wil om gezien te worden.”

  • Try-out
Thijs Römer & Sigrid ten Napel Interview
Koop tickets