zaterdag 9 februari 2019 - 20:15

This is Me

Isabel Provoost

Geweest Prijzen & locatie
  • € 15,00 Prijs
  • € 12,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Cultuurgebouw (Nieuw-Vennep) locatie
Theaterconcert zaterdag 9 februari 2019 - 20:15

This is Me

Isabel Provoost

Isabel Provoost is een veelbelovend jong talent van Zeeuwse bodem. De geboren Middelburgse droomde al jong van een muzikale carrière en nam in 2014 deel aan ‘The Voice Kids’. ‘In ‘This is me’ vertelt Isabel op persoonlijke wijze en in huislijke sfeer over haar avontuur bij ‘The Voice of Holland’.

Ze haalde net de eerste plaatsniet,  maar een jaar later schitterde ze tijdens de uitreiking van de Four Freedom Awards op 14-jarige leeftijd met ‘The Battle Hymn of the Republic’. In 2017 bereikte Isabel de tweede plaats van ‘The Voice of Holland’ en het talent dat zij daar aan de dag legde effende de weg naar meer.

Ze trad op bij verschillende Koningsdagconcerten in het land, zong duetten met Waylon en Trijntje Oosterhuis en zong bij ‘Concert at Sea’ de sterren van de hemel met Bløf’s ‘Omarm me’, dat ze samen met Paskal Jakobsen ten gehore bracht. Het optreden voor 40.000 mensen was voor haar een droom die uitkwam.

Isabel vertelt in haar theatershow  persoonlijke verhalen die invloed hebben gehad op haar zangcarrière en waar ze mee om heeft moeten leren gaan. Dit doet ze aan de hand van passende liedjes die haar gevoel omschrijven. Samen met haar band zorgt ze voor een gevarieerde show met nummers van onder andere Adèle, Pink, Coldplay, Camila Cabello. Isabel schrijft inmiddels, samen met andere muzikanten, haar eigen muziek.

Een brug slaan naar mensen en de luisteraar raken met haar songs, dat is haar grote streven. En dat doet ze met volle overgave aan haar passie. Ruim baan voor dit Zeeuwse talent!

  • Let op: deze voorstelling vindt plaats in Het Cultuurgebouw Nieuw-Vennep
  • Koop deze voorstelling in de Serie Nieuw-Vennep met korting.-

 

This is Me Isabel Provoost
Geweest