do 27 oktober 2022 - 20:30 uur

Thjum Arts

Tijdloos Genot

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 17,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst do 27 oktober 2022 - 20:30 uur

Thjum Arts

Tijdloos Genot

In 2020 stond hij in de finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival; als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling. Hierin verweeft hij de tijdsgeest met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen. Thjum staat stil waar de wereld verder raast.

Hij ziet de mens als een wezen dat tijdloos genot als het hoogst haalbare ziet. Soms zelfs als de standaard, als iets waar ieder mens recht op heeft. Wat heeft dit voor consequenties? En kunnen we daar nog naar kijken?

  • Juryrapport BNNVARA Leids Cabaret Festival: “Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.”
  • In 2018 won hij de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.
  • Hij is de winnaar van het Cameretten Festival 2021 met zowel de juryprijs als de publieksprijs. De jury over Thjum Arts: “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.”

Deze voorstelling is verplaatst van 24 maart 2022 naar 27 oktober 2022. Ticketkopers hebben op 9 december 2021 bericht van ons gehad per mail.

Thjum Arts Tijdloos Genot
Koop tickets