do 27 oktober 2022 - 20:30 uur

Thjum Arts

Tijdloos Genot

Geweest Prijzen & locatie
  • € 17,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst do 27 oktober 2022 - 20:30 uur

Thjum Arts

Tijdloos Genot

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor.
“Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

“Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.”

Jury Leids Cabaret Festival

“Slow-cabaret waarin Arts met zijn grappige mimiek en choreografie iedereen voor zich innam.”

NRC

Deze voorstelling is verplaatst van 24 maart 2022 naar 27 oktober 2022. Ticketkopers hebben op 9 december 2021 bericht van ons gehad per mail.

Thjum Arts Tijdloos Genot
Geweest