za 30 april 2022 - 20:15 uur

Tim Knol

Lost & Found III & Blue Grass Boogiemen.

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 22,25 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert za 30 april 2022 - 20:15 uur

Tim Knol

Lost & Found III & Blue Grass Boogiemen.

Met Lost & Found III duikt Tim Knol samen met zijn vrienden van de met prijzen overladen Blue Grass Boogiemen in de rijke historie van bluegrass en countrymuziek.

Muziek van en anekdotes over flamboyante vertolkers als Jimmy Martin (‘The King of Bluegrass’) en Bill Monroe (‘The Father of Bluegrass’), maar ook werk van hun meest recente album Happy Hour komen aan bod. Het album werd met lovende recensies overladen.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Nederland maakte kennis Tim en was meteen overtuigd van zijn talent. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs, deed verschillende theatertours en groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

"Nederlanders die diepgewortelde Amerikaanse genres spelen; dan ben je geneigd je hart uit voorzorg vast te houden. Weinig is erger dan americana die naar spruitjes ruikt. Gelukkig bestaan er artiesten als Tim Knol en de virtuoze bluegrassgroep Blue Grass Boogiemen. Wie ze samen zag optreden, weet het al: die kunnen het dus wél, en niet zo’n beetje ook… Happy Hour geeft daar nogmaals blijk van."

de Volkskrant

"De combinatie van Knols heerlijke knauwstem met de soms opzwepende, soms melancholieke, meerstemmige Amerikaanse plattelandsmuziek is even logisch als briljant. De songs op Happy Hour klinken fris, doorleefd, opzwepend en authentiek. Ga ze ook vooral live zien."

AD
Tim Knol Lost & Found III & Blue Grass Boogiemen.
Koop tickets