vr 4 juni 2021 - 21:15 uur

Tineke Schouten

Puur Tineke

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 29,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Musical en show vr 4 juni 2021 - 21:15 uur

Tineke Schouten

Puur Tineke

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop van de voorstelling van Tineke Schouten open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.

Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Een speciale avond van de koningin van de typetjes. Liedjes, sketches en persoonlijke verhalen van Tineke Schouten. Samen met haar pianist Frank van Wanrooij staat zij op het podium in deze op maat gemaakte avond. Fans van Tineke zagen haar niet eerder zo persoonlijk. En natuurlijk maakt de jongere generatie kennis met typetjes zoals Bep Lachebek en legendarische sketches zoals de 06 lijn. Laat je verrassen. Gegarandeerd een avondje ongedwongen lachen.

Tineke Schouten Puur Tineke
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling