zo 18 december 2022 - 16:00 uur

Titus & Fien (4+)

Winterrevue

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 25,00 Volwassene
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie zo 18 december 2022 - 16:00 uur

Titus & Fien (4+)

Winterrevue

Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, komt na twee succesvolle zomershows in de kerstvakantie naar het theater met een eigen, te gekke winterrevue! In deze gloednieuwe show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest weet het komische duo ervoor te zorgen dat de hele zaal keer op keer dubbel ligt van het lachen. De Titus & Fien Winterrevue wordt een onvergetelijke, hilarische show, met een winters thema!

Hé oliebol! Zet je schrap want met Titus en Fien wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brúllen. Titus en Fien bereiden zich voor op de feestdagen, maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen.

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid! Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje voor de hele familie!

Groen & Gek
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

  • Na afloop van de voorstelling komen Titus en Fien naar de foyer voor een meet & greet
  • Bekend van RTL 4.
  • Bekijk ‘Titus & Fien Passen Op’ op YouTube
  • Bekend uit de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment zoals Belle en het Beest, Doornroosje en de Kleine Zeemeermin.
Titus & Fien (4+) Winterrevue
Koop tickets