vr 18 juni 2021 - 19:15 uur

Top 2000 Live

Summer in the City

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 29,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert vr 18 juni 2021 - 19:15 uur

Top 2000 Live

Summer in the City

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop voor Top 2000 Live open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Niet alleen in december klinken de songs  uit de Top 2000. Er is geen seizoen waarover niet een nummer is geschreven. Winter van Tori Amos, Jeff Waynes Forever Autumn, ‘t Is altijd lente in de ogen … etc., maar Top 2000 live kiest voor Summer in The City. Een geweldige lijst met hoogtepunten uit de zonnige Top 2000. Speciaal voor de zomer van 2021 gaat de band op zoek naar hits waar je blij van wordt. Op naar tropische oorden, golvende zeeën, zwoele stranden en summers in city’s.
Natuurlijk shaken ze de cocktail met de grote hits uit het rock–, pop-, soul-, en nederbeat-repertoire. Een mooie mix kippenvel afgewisseld met onweerstaanbare refreinen om mee te zingen én beats om op te dansen in de gangpaden. Het vaste recept!
Ook nu weer is het setje ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste) vergezeld door zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven ongewijzigd.

Lekker los met Summer in the City!

  • Regie Monira McIntosh
  • Met o.a.: Tjindjara, William Kersten, Bas de Groot en band
  • Muzikale leiding: Jack van de Ven
Top 2000 Live Summer in the City
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling