do 29 oktober 2020 - 20:30 uur

Tosca Niterink & Anita Janssen

De poncho must go on

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Literair do 29 oktober 2020 - 20:30 uur

Tosca Niterink & Anita Janssen

De poncho must go on

‘De poncho must go on’ is de theatervoorstelling met jongste avonturen van de uitgetamponeerde, maar onvermoeibare en altijd vrolijke globetrotters Tosca Niterink & Anita Janssen. Ze reizen al jaren naar alle uithoeken van de wereld om daar vervolgens op onnavolgbare wijze verslag van te doen in de NRC én in het theater.
Een geheel verzorgde busreis naar Tjernobyl, een bezoekje aan het Penispark in Zuid Korea, het blauwe huis van Frida Kahlo in Mexico City of een woelige nacht in een kapiteinshut over de Irrawaddy; niets is hen te dol. In Babelonia in Brazilië staat een gebouw met een kamer vol met  protheses en kunstgebitten. Allemaal achtergelaten door mensen die op wonderbaarlijke manier van hun ongemakken zijn genezen. ‘Er moeten hier toch heel wat benen aangegroeid zijn,’ vermoedde Annie.
De hilarische verhalen van ‘De poncho must go on’ worden gelardeerd met even komische filmbeelden.

  • Tosca Niterink werd in Nederland wereldberoemd vanwege haar rol als Thea in de legendarische VPRO-TV-serie Theo & Thea. Nu is Tosca vooral schrijfster met titels als het succesvolle ‘Klimmen naar Kruishoogte’ en ‘De Vergeetclub’. Ze is tevens columniste voor NRC en Het Parool.
  • Anita Janssen werkt als fotograaf voor de Achterpagina van NRC, is interviewer voor Het Parool en documentairemaker.

 

Altijd op de hoogte blijven van literaire voorstellingen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte.

Uit het nieuwe boek van Tosca Niterink - foto's en voorwoord Anita Janssen
Tosca Niterink & Anita Janssen De poncho must go on
Geweest