za 17 september 2022 - 20:30 uur

Ben van den Dungen Quartet

The Legacy Of The Blues

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Theaterconcert za 17 september 2022 - 20:30 uur

Ben van den Dungen Quartet

The Legacy Of The Blues

Het Ben van den Dungen Quartet is geannuleerd. Ticketkopers hebben op 1-9-2022 bericht van ons gehad per e-mail.


Het Ben van den Dungen Quartet is een bijzondere combinatie van persoonlijkheden die alleen de jazz samen kan brengen. Helemaal van deze tijd, met een “happy feel” en 100% pure jazz.

Ben van den Dungen presenteert zijn nieuwe muziekprogramma  The Legacy Of The Blues. De muziek en de blues van steden zoals New Orleans, Chicago, Memphis, New York and Nashville vermengd met jazzmuziek vanuit zijn hand.
Jazz en de Blues. Een eeneiige tweeling. De een kan niet zonder de ander. De blues vertelt het leven. De jazz geeft er kleur aan. De blues is het verhaal en de jazz maakt het swingend. Het kleine leed van de mens en de zekerheid dat het morgen beter gaat. Dat maakt deze combinatie zo universeel en aanstekelijk. Jazz en de blues. Een lach en een traan!

  • De Nederlandse pers schreef over Ben het volgende: “Zijn spel heeft een bezieling die je in de hedendaagse jazz helaas te weinig tegenkomt”.
  • Onlangs kwam een nieuw album uit genaamd ‘LIVE’.

De voorstelling van Ben van Dungen is helaas geannuleerd. Ticketkopers hebben op 1 september 2022 bericht gekregen via mai.

Deze voorstelling is verplaatst van 25 nov 2021 naar 17 sep 2022. Ticketkopers hebben op 23 nov 2021 bericht ontvangen per mail.
De voorstelling van Ben van Dungen is gewijzigd. Tribute to John Coltrane is gewijzigd in The Legacy of The Blues. Ticketkopers hebben op 31-05-2022 een bericht ontvangen per mail.

  • Line up Ben van den Dungen: saxen | Miguel Rodriguez: piano | Marius Beets: bas | Gijs Dijkhuizen: drums
Ben van den Dungen Quartet The Legacy Of The Blues
Geweest