za 21 november 2020 - 21:00 uur

TRYO

Trio cabaretiers try-outen

Geweest Prijzen & locatie
 • € 17,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
 • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst za 21 november 2020 - 21:00 uur

TRYO

Trio cabaretiers try-outen

TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling.

De line-up bestaat deze keer uit de volgende cabaretiers:

 • Davey Turnhout
  Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Amsterdammer. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijks leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uit- straling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Davey’s grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. Hij is onlangs dertig geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar jaar ‘s avonds vaker op het podium te vinden dan bij zijn vriendin thuis. In een vol De La Mar Theater won Davey Turnhout de juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019 en nu gaat hij het land in met zijn debuut.
  Bij de Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam werd Davey uitgeroepen tot ‘Roastbaas 2017’ en op een speciale editie in TivoliVredenburg tijdens het Utrecht International Comedy Festival 2020 brak hij de zaal af in een roast battle tegen Dave Felida.
 • Paul Schoolderman
  Cabaretier Paul is een frisse theaterverschijning die de Nederlandstalige stand-up scene een nieuwe dimensie geeft. Als invalleraar in het basisonderwijs vormt het wel en wee van de lagere school het uitgangspunt van zijn sketches, wat tot hilarische taferelen leidt. Na een paar jaar hard werken in de comedy scene wordt het talent van Paul inmiddels ruimschoots erkend. Paul Schoolderman try-out momenteel voor zijn Oudejaarsconference 2020.
 • Oscar Arnold
  Bij het horen van Oscar Arnold denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch ‘n eenling. Oscar Arnold is zo’n typische rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht … Oscar!
  Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Acade- mie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien op o.a. Holland’s Got Talent, HumorTV en 101 Comedy.
TRYO Trio cabaretiers try-outen
Geweest