do 11 november 2021 - 20:15 uur

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom e.a.

The Mousetrap

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 34,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel do 11 november 2021 - 20:15 uur

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom e.a.

The Mousetrap

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie The Mousetrap  terug in Nederland!

In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet..

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

  • ‘The Mousetrap’ ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in De Meerse!
  • Try-out
  • Cast Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott
Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom e.a. The Mousetrap
Koop tickets