vr 12 februari 2021 - 19:00 uur

Wim Daniëls

Koken met taal

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 19,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vr 12 februari 2021 - 19:00 uur

Wim Daniëls

Koken met taal

De voorstelling is verplaatst van 18 nov 2020 naar 12 februari 2021. Ticketkopers hebben op 9 nov 2020 per email bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In dit geval is taalexpert en graag geziene gast in talkshows Wim Daniëls de kok, de taalkok, die in zijn voorstelling ‘Koken met taal’ laat zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. En zijn programma ligt nooit zwaar op de maag. Een avond genieten van wat de taal te bieden heeft.

 

Altijd op de hoogte blijven van literaire voorstellingen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte.

Wim Daniëls Koken met taal
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling