vr 12 februari 2021 - 21:00 uur

Wim Daniëls

Koken met taal

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 19,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vr 12 februari 2021 - 21:00 uur

Wim Daniëls

Koken met taal

De voorstelling is verplaatst van 18 nov 2020 naar 12 februari 2021. Ticketkopers hebben op 9 nov 2020 per email bericht ontvangen.


Goed om te weten: Voorstellingen staan al snel op ‘uitverkocht  met wachtlijst’ of ‘op inschrijving’. Schrijf je in op de pagina van de betreffende voorstelling. Het is voor ons belangrijk om te zien hoeveel animo er voor een voorstelling is en kunnen we beter inschatten of meerdere keren spelen een optie is. Aanmelden is geheel vrijblijvend en je krijgt als eerste te horen per mail wanneer er tickets vrijkomen of wanneer de verkoop weer open gaat. Indien je n.a.v. van die mail geen tickets koopt, worden je gegevens niet gebruikt voor andere (marketing)doeleinden en worden na de speeldatum verwijderd.


Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In dit geval is taalexpert en graag geziene gast in talkshows Wim Daniëls de kok, de taalkok, die in zijn voorstelling ‘Koken met taal’ laat zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. En zijn programma ligt nooit zwaar op de maag. Een avond genieten van wat de taal te bieden heeft.

 

Altijd op de hoogte blijven van literaire voorstellingen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte.

Wim Daniëls Koken met taal
Koop tickets