vr 9 juli 2021 - 21:00 uur

Wim Kieft & Eddy van der Ley

Na de kopbal

Geweest Prijzen & locatie
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Overig vr 9 juli 2021 - 21:00 uur

Wim Kieft & Eddy van der Ley

Na de kopbal

Voorstelling is verplaatst van 3 maart 2021 naar 16 juni 2021. Ticketkopers hebben op 24 maart bericht ontvangen per mail.
Verplaatst van 16 juni naar 9 juli 2021. Ticketkopers hebben op 7 juni bericht ontvangen per mail.


Tijdens het EK van 1988 scoorde Wim Kieft tegen Ierland met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment uit de geschiedenis van het Nederlands voetbal.
Na zijn succesvolle profcarrière kende Wim Kieft (43 interlands) een heel wat minder glansrijk (privé)leven. Een cocaïne- en drankverslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug en hoe! Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige voetbalanalisten van ons land. Van voetbaltopper naar junk en van schuldsanering naar televisiecontract… Het kan verkeren!
Hoe het Kieft verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley.
Een verhaal over tegenslagen en hoop, over eenzaamheid en veerkracht, over strijd en overwinning. Gebracht met veel zelfspot. Een ‘must’ om bij te wonen.

Promo Na de kopbal
Wim Kieft & Eddy van der Ley Na de kopbal
Geweest