wo 20 oktober 2021 - 20:15 uur

Winston Post, Joke de Kruijf en Frédérique Sluyterman van Loo

Liften 2: Girls Night-INN

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 26,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel wo 20 oktober 2021 - 20:15 uur

Winston Post, Joke de Kruijf en Frédérique Sluyterman van Loo

Liften 2: Girls Night-INN

Een gevaarlijk leuke komedie.

De ultieme ‘Escape’ boordevol humor, drama en muziek
Na het succes van “Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met een levensbedreigende keuze , Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

“Liften 2: Girls Night-Inn” is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

  • Liften 2: Girls Night-INN is te bekijken zonder het eerste deel gezien te hebben
Winston Post, Joke de Kruijf en Frédérique Sluyterman van Loo Liften 2: Girls Night-INN
Koop tickets