vr 11 juni 2021 - 19:15 uur

Wouter Monden

Geen Punt

Geweest Prijzen & locatie
  • € 17,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vr 11 juni 2021 - 19:15 uur

Wouter Monden

Geen Punt

Wouter maakt zich niet meer druk. Echt niet. Haasten, stressen, eindeloos Facebook verversen, hij is er he-le-maal klaar mee. Vanaf nu is zijn antwoord altijd ‘geen punt’. Vanaf nu is Wouter ontspannen. Facebook is de deur uit, hij zegt nee als ze hem vragen op te treden voor Zeeuwse witgoedverkopers en hij doet zoveel ademhalingsoefeningen dat ze hem letterlijk de neus uit komen. Hij maakt zich vanaf nu alleen nog maar druk om de écht belangrijke dingen in het leven. Zoals: wie haalt het in zijn hoofd om een haan te houden en waarom houdt zo’n beest zijn kop niet als iedereen wakker is?
In ‘Geen Punt’ vertelt Wouter op hilarische wijze en met een stortvloed aan grappen hoe hij vol overgave zen probeert te zijn in een wereld vol spanningen.

  • Wouter was te zien bij The Comedy Factory op RTL4, te horen in de Q-Musicals van Q-Music Nederland, speelt regelmatig bij Club Haug & Comedy Cafe Amsterdam en schreef o.a. mee aan ‘Dit Was Het Nieuws’, ‘Comedy Central Roast’ en is vanaf het eerste seizoen de publieksopwarmer van ‘Zondag met Lubach’.
Wouter Monden Geen Punt
Geweest