vr 19 maart 2021 - 20:15 uur

Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam & Stefan Rokebrand

Liefdesles

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 27,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel vr 19 maart 2021 - 20:15 uur

Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam & Stefan Rokebrand

Liefdesles

Deze voorstelling is verplaatst van 25 nov 2020 naar 19 maart 2021. Ticketkopers hebben op 9 nov 2020 bericht ontvangen per email.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde.

Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo’n onmisbaar element in het leven.
Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie heelhuids uit de strijd komt. Tijdens een venijnig en razendsnel spel in de therapiekamer, blijven uiteindelijk ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard.

Na het alom bejubelde ‘Hartstocht, een thriller’ is ‘Liefdesles’ opnieuw een spannend relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra. De snelheid van ‘The Mousetrap’ en de humor en herkenbaarheid van ‘Friends’ worden versneden tot een wervelwind die naar adem doet snakken.

'Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal' - de Volkskrant ****
‘In heerlijk spel van vier aan elkaar gewaagde acteurs volgen de verwikkelingen elkaar snel op. Niets is wat het lijkt en de ontknoping van Liefdesles is ronduit verrassend.’ - HDC Dagbladen
‘Intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd. Liefdesles is heerlijk toneel waarbij de aandacht geen moment verslapt en je voortdurend in opperste concentratie blijft kijken.’ – Scènes ****
‘Boeiende materie (...) Intelligent geschreven’ - Telegraaf ***
‘Liefdesles van aantrekkelijk vierspan’ - Theaterkrant

Scenes.nu over 'Hartstocht, een thriller'

"Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal”

Volkskrant

"Intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd. Liefdesles is heerlijk toneel waarbij de aandacht geen moment verslapt"

Scènes
  • Regie Koos Terpstra
Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam & Stefan Rokebrand Liefdesles
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling