vr 13 november 2020 - 20:15 uur

Youp van ’t Hek

‘Korrel Zout’ - Oudejaarsconference 2020

Uitverkocht Prijzen & locatie
  • € 27,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vr 13 november 2020 - 20:15 uur

Youp van ’t Hek

‘Korrel Zout’ - Oudejaarsconference 2020

De verkoop start op 17 september om 09.00 uur alleen online (geen verkoop aan de kassa of telefonisch), maximaal 2 tickets per persoon.


Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel ‘Korrel Zout’Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!

‘Korrel Zout’ wordt een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Sterker nog: dat moet zelfs van de cabaretier.

  • Teksten: Youp van ’t Hek
  • Muziek: Ton Scherpenzeel
Youp van ’t Hek ‘Korrel Zout’ - Oudejaarsconference 2020
Uitverkocht