vrijdag 10 juli 2020 - 19:30

Zomer Specials: Eric Vaarzon Morel en Gijs Scholten van Aschat

Duende

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 22,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert vrijdag 10 juli 2020 - 19:30

Zomer Specials: Eric Vaarzon Morel en Gijs Scholten van Aschat

Duende

De Meerse; Zomer Specials.  Deze voorstellingen staan los van onze reguliere programmering en hebben als doel onze zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. Daarbij komen de inkomsten geheel ten goede aan de artiest. We hebben met tafeltjes en stoelen een intieme zomersetting gecreëerd waarbij het bijwonen van een voorstelling exclusief en speciaal is. 

Klik hier voor onze aangepaste huisregels m.b.t. Corona.


Gijs Scholten van Aschat en Eric Vaarzon Morel exclusief samen op tournee

Acteur Gijs Scholten van Aschat en flamencogitarist Eric Vaarzon Morel. In de voorstelling Duende duelleren de vrienden met elkaar op het scherpst van de snede, met hun sterkste wapens: Eric met zijn muziek, Gijs met zijn taal. Woorden worden ritme, muziek wordt taal, grenzen vervagen.

In Duende begeven de twee Hollanders zich naar het zuiden, op zoek naar een andere cultuur. Eric speelt op zijn flamencogitaar, een ander Gijs leest. Ze omarmen de taal en de muziek van het zuiden en komen terecht in Spanje, Portugal en Brazilië, waar ze Lorca, flamenco, duende,  Pessoa, saudade en Drummond de Andrade ontmoeten: meer dan ze op een avond kunnen vertellen.

 

Zomer Specials: Eric Vaarzon Morel en Gijs Scholten van Aschat Duende
Koop tickets