wo 1 juli 2020 - 20:30 uur

Zomer Specials: Freek de Jonge

20:30 uur: Asociale afstand

Geweest Prijzen & locatie
  • € 15,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst wo 1 juli 2020 - 20:30 uur

Zomer Specials: Freek de Jonge

20:30 uur: Asociale afstand

Note 18 juni 2020: Freek de Jonge kwam er tot zijn grote schrik achter dat hij op 1 juli tevens een korte preview met tv opnames heeft in Carré. Samen met Freek de Jonge hebben wij besloten de voorstellingen in tijd te verplaatsen.
De voorstelling van 19:00 uur gaat naar 20:30 uur
De voorstelling van 21:00 uur gaat naar 22:00 uur

Kaartkopers worden door ons gebeld (wij bellen met een anoniem nummer) en geinformeerd. Tevens zal er nog een mail gestuurd worden.
We gaan er een mooie avond van maken.


De Meerse; Zomer Specials.  Deze voorstellingen staan los van onze reguliere programmering en hebben als doel onze zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. Daarbij komen de inkomsten geheel ten goede aan de artiest. Wij starten met 30 stoelen in onze Kleine Zaal. We hebben met tafeltjes en stoelen een intieme zomersetting gecreëerd waarbij het bijwonen van een voorstelling exclusief en speciaal is. In juli en augustus gaan we dit uitbreiden naar maximaal 100 stoelen. 

Klik hier voor onze aangepaste huisregels m.b.t. Corona.


Je hoort wel eens vragen aan sporters na een gewonnen race of een ongelukkig veroorzaakt tegendoelpunt: Wat ging er door je heen? Die vraag zal ik proberen te beantwoorden naar aanleiding van de pandemie.

Zomer Specials: Freek de Jonge 20:30 uur: Asociale afstand
Geweest