donderdag 9 juli 2020 - 19:30

Zomer Specials: Knock Out Comedy Crew

19:30 uur

Geweest Prijzen & locatie
  • € 15,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst donderdag 9 juli 2020 - 19:30

Zomer Specials: Knock Out Comedy Crew

19:30 uur

De Meerse/Duycker; Zomer Specials.  Deze voorstellingen staan los van onze reguliere programmering en hebben als doel onze zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. Daarbij komen de inkomsten geheel ten goede aan de artiest. Wij starten met 30 stoelen in onze Kleine Zaal. We hebben met tafeltjes en stoelen een intieme zomersetting gecreëerd waarbij het bijwonen van een voorstelling exclusief en speciaal is. In juli en augustus gaan we dit uitbreiden naar maximaal 100 stoelen.

Hou onze website en social media in de gaten voor de bijboekingen. Er komen nog veel mooie voorstellingen aan!
Klik hier voor onze aangepaste huisregels m.b.t. Corona.


De 6 comedians van de Knock Out Comedy Crew komen terug naar Hoofddorp! Als crew gaan de mannen al een tijdje ‘on tour’ langs diverse cafés, podia en theaters met een vette stand-up comedyshow! Iedere show bevat een wisselende line-up, mooie collabs, featurings en gastoptredens.

Uiteraard treden iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende comedians. Op deze bijzondere avond in de kleine zaal van De Meerse kun je de volgende line-up verwachten: MC Arjan Kleton, Davey Turnhout, Dave Felida, Paul Schoolderman (talent) en Mark Waumans. Bereid je voor op een avond buikpijn van het lachen!

Zomer Specials: Knock Out Comedy Crew 19:30 uur
Geweest