donderdag 2 juli 2020 - 19:30

Zomer Specials: Harry Slinger en Lucas De Bruin

Uit het leven gegrepen

Geweest Prijzen & locatie
  • € 15,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert donderdag 2 juli 2020 - 19:30

Zomer Specials: Harry Slinger en Lucas De Bruin

Uit het leven gegrepen

De Meerse & Duycker presenteren samen deze voorstelling binnen het zomerprogramma: Zomer Specials. Deze voorstellingen staan los van de reguliere programmering en hebben als doel de zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. We hebben met tafeltjes en stoelen een intieme zomersetting gecreëerd waarbij het bijwonen van een voorstelling exclusief en speciaal is.

Hou onze website en social media in de gaten voor de bijboekingen. Er komen nog veel mooie voorstellingen aan!
Klik hier voor onze aangepaste huisregels m.b.t. Corona.


Zanger Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin kennen elkaar al jaren, maar tot een samenwerking in deze vorm is het nog niet eerder gekomen. Het duo Slinger/de Bruin brengt tijdens Zomer Specials nummers van het liedjesprogramma ‘Uit Het Leven Gegrepen’, Drukwerk klassiekers en ander nummers die tot ons Nederlandse Cultureel Erfgoed behoren.

De heren hebben dezelfde belangstelling voor muziek. De tijd was rijp om bij elkaar te komen en samen liedjes te spelen die actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan ‘M’n eerste’, ‘Een vrolijke boel’ en natuurlijk ‘Je loog tegen mij’ van Drukwerk. Een heerlijke avond voor deze topamuseurs die in een intieme setting het publiek verleiden om af en toe mee te zingen.

 

Zomer Specials: Harry Slinger en Lucas De Bruin Uit het leven gegrepen
Geweest