do 16 september 2021 - 20:30 uur

Zoutmus

Jungleprinter

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Toneel do 16 september 2021 - 20:30 uur

Zoutmus

Jungleprinter

Zoutmus neemt je in Jungleprinter mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur.

  • Try-out

 

"Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen."

de Volkskrant over Kuikens van Beton

"...Dan doen ze denken aan Monthy Python, theatraler dan ze ooit geweest zijn."

Theaterkrant

"...uitstekende acteurs, die elkaar blindelings vinden in deze chaotisch ogende, maar stiekem strak geregisseerde onzin."

Het Parool over Kuikens van beton
Zoutmus Jungleprinter
Geweest