Verhuur

Het Cultuurgebouw is de spraakmakende en dynamische culturele ontmoetingsplek waar de beleving van de bezoeker centraal staat.

In Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein zijn vijf culturele organisaties met elkaar verbonden: Schouwburg De Meerse, Pier K (kunst en educatie), de Bibliotheek Haarlemmermeer, Poppodium Duycker en Podium voor Architectuur.
Schouwburg De Meerse heeft naast de theaterzaal en andere zalen in Het Cultuurgebouw nog een locatie: Het Oude Raadhuis gevestigd aan de Hoofdweg 671 – 675 (Westzijde)
Pier K heeft ook in Nieuw Vennep een prachtig pand, gevestigd aan Harmonieplein 2.

Spraakmakende en dynamische ontmoetingsplek
Uniek aan Het Cultuurgebouw is de diversiteit aan mogelijkheden onder één dak. Doordat Het Cultuurgebouw de beschikking heeft over veel verschillende zalen zijn de mogelijkheden voor het organiseren van evenementen eindeloos.

Het Cultuurgebouw leent zich uitstekend voor evenementen, congressen, symposia, feesten, culturele verhuur en meer.

Bekijk alle mogelijkheden en plattegronden op de website van Het Cultuurgebouw of neem direct contact op via verhuur@hetcultuurgebouw.nl of 023- 556 3712

Door middel van Google Street View kun je online door Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis wandelen. Bekijk de 360 graden foto’s van Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis.