14 okt 2020

Maatregelen vanaf 13 oktober 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020:

De Meerse en Het Oude Raadhuis blijven open voor maximaal 30 personen. Voor sommige voorstellingen betekent dit dat we moeten verplaatsen omdat er meer dan 30 tickets zijn verkocht.
Alle ticketkopers krijgen per voorstelling bericht per email.

De Meerse heeft de routing en registratie goed geregeld, we houden controlegesprekken, de 1,5 meter wordt zeer goed nageleefd, zowel in de foyers als in de zalen en is er sprake van een luchtbehandelingssysteem dat continu verse buitenlucht naar binnen blaast (geen recirculatie). Uiteraard zijn wij tevens van groot cultureel belang, maar het belangrijkste is, bij ons is het veilig.

Wil je meer algemene informatie of bijvoorbeeld de stoelcapaciteit van onze zalen weten? Klik dan hier.

We heten je van harte welkom voor een heerlijk en gezellig avondje (of middag) uit in De Meerse en Het Oude Raadhuis.
Theater, het veiligste avondje uit!

Met vriendelijke groet, namens het hele team
Eugenie Schaefers
Coördinator Marketing en Communicatie


Goed om te weten: Voorstellingen staan al snel op ‘uitverkocht  met wachtlijst’ of ‘op inschrijving/aanmelden’. Schrijf je in op de pagina van de betreffende voorstelling. Het is voor ons belangrijk om te zien hoeveel animo er voor een voorstelling is en kunnen we beter inschatten of meerdere keren spelen een optie is. Aanmelden is geheel vrijblijvend en je krijgt als eerste te horen per mail wanneer er tickets vrijkomen of wanneer de verkoop weer open gaat. Indien je n.a.v. van die mail geen tickets koopt, worden je gegevens niet gebruikt voor andere (marketing)doeleinden en worden na de speeldatum verwijderd.