14 jan 2021

Aanmelden voor voorstellingen

De Meerse sluit de kaartverkoop en zet alle voorstellingen op  ‘aanmelden’. 

Wij willen je geen kaarten meer laten kopen in deze onzekere tijd. Daarom hebben we besloten dat we alle voorstellingen op ‘aanmelden’ zetten. Zodra er meer zekerheid is, zetten wij voorstellingen weer in verkoop. Wanneer de verkoop van een voorstelling open gaat hangt af van of we uiteraard open mogen en hoeveel mensen we in de zaal mogen toelaten.
Het aanmelden is geheel vrijblijvend, verplicht tot niets en is uiteraard gratis.
Wij krijgen ondertussen een goed beeld van het aantal geïnteresseerden en hiermee kunnen wij bijvoorbeeld ook beter bepalen of twee keer spelen een optie is.

MELD je dus aan!


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.

Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.