9 mei 2022

Nieuws over het nieuwe seizoen

Ook zo benieuwd hoe ons nieuwe seizoen eruit gaat zien? Schrijf je dan nu in voor één van onze nieuwsbrieven en blijf altijd als eerste op de hoogte! Klik hier om je in te schrijven.

Vanwege het Coronatijdperk gaat alles nog een beetje anders dan dat je gewend bent van ons. Inmiddels staan er al flink wat voorstellingen die verplaatst zijn naar het seizoen 2022 – 2023 in verkoop op onze website.
Vanaf begin mei 2022 zal je ook steeds vaker nieuwe voorstellingen als ‘verwacht’ zien staan. Zodra e.e.a. in verkoop gaat, krijg je van ons een mail. Tot 1 augustus rekenen wij geen transactiekosten voor voorstellingen die in het nieuwe seizoen spelen!

Wanneer gaan nieuwe voorstellingen in verkoop?
Wij verwachten vanaf begin mei steeds meer afgeronde deals voor de nieuw geboekte voorstellingen in 2022 – 2023 en zodra we teksten, beeld en definitieve prijzen binnen hebben zullen we z.s.m. voorstellingen in verkoop zetten. Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en wees er als eerste bij.

Komt er nog een gids?
Ja zeker! We willen graag met de start van het nieuwe seizoen weer een mooie gids uitbrengen. De gids komt in de week van 15 augustus op je mat of gratis op te halen in Het Cultuurgebouw.